Întrebare răspuns

De ce prețurile produselor companiei dumneavoastră sunt mai mici decât cele predominante pe piață?
Pentru ca suntem producator, suntem o companie tanara, in dezvoltare, de specialisti, am reusit sa optimizam procesele de productie, precum si sa gasim furnizori excelenti de materii prime.


De ce se pretinde că calitatea produselor dumneavoastră este mai mare decât cea a majorității concurenților?
Echipament! Echipamentul în secolul 21 decide! Echipamentul nostru este „ascuțit” special pentru fabricarea coșurilor de fum ermetice și ne permite să fabricăm elemente de coș care sunt sudate cap la cap prin sudare TIG în argon, formând o conexiune durabilă, rezistentă la expansiune termică, care, la rândul său, nu permite produselor de ardere intra în cameră. Un alt avantaj este conectarea prin priză a elementelor coșului de fum între ele, ceea ce asigură o instalare rapidă și convenabilă.


Cât de repede puteți finaliza o comandă?
În termen de trei până la patru zile, dacă comanda este așteptată cu instalare. În general, din stoc sunt disponibile elemente de coș de diametre standard, accesorii pentru instalare și elemente de fixare pentru sistemul de coș de fum al unui cazan cu combustibil solid. Aceasta înseamnă că coșul de până la 10 metri poate fi ridicat imediat.


De ce este mai convenabil pentru un client să cumpere de la tine?
O abordare integrată - plecare pentru măsurare, producție, livrare și instalare!
Specialiștii companiei noastre merg înșiși la cumpărător pentru a efectua măsurători, împreună cu clientul determină aspectul și configurația sistemului de coș de fum și calculează costul la fața locului, iar toate acestea sunt absolut gratuite. Atunci totul este în ordine - finalizam comanda, aducem și instalăm.


Care este perioada de garanție pentru produsele dumneavoastră?
Garanția acoperă atât produsul în sine, cât și instalarea.
Perioada minimă de garanție este de 2 ani. În cazul comenzii unui coș de fum din oțeluri speciale termorezistente și rezistente la acid, este posibilă o garanție de până la cinci ani pentru sistemul de coș de fum. De cât timp fabricați și instalați coșuri de fum? Producem cosuri de fum de 12 ani. În acest timp, angajații companiei noastre au instalat peste o mie de sisteme de coș de fum cu drepturi depline pentru cazane cu combustibil solid, iar în total au fost produse aproximativ cinci mii de sisteme sau 30 de kilometri de coșuri de diferite diametre și configurații. Această diferență se datorează faptului că cea mai mare parte a produselor noastre sunt distribuite prin intermediul rețelei de dealeri. Așa că putem spune cu încredere că angajații companiei noastre cunosc toate subtilitățile activităților noastre.